Om Eures-t

Eures (EURopean Employment Services)

Eures-t er et europæisk jobnetværk iværksat af den Europæiske Union med det formål at støtte arbejdskraftens mobilitet indenfor EU- og EØS landene og Schweiz.

I den dansk/tyske grænseregion samarbejder arbejdsformidlinger og fagforeninger i Eures-t med det formål:

  • At gøre det enkelt at finde relevante oplysninger om etablering af et arbejdsforhold eller studieforhold i grænseregionen
  • At gøre det enkelt for arbejdsgivere at finde relevant arbejdskraft nord og syd for grænsen
  • At gøre det enkelt at finde oplysninger om myndighedsforhold

Eures-t i den dansk/tyske grænseregion

Eures-t spiller en særlig vigtig rolle i grænsregionen, hvor folk i udstrakt grad pendler på tværs af grænserne. Eures-t netværket i Danmark omfatter et tæt samarbejde omkring den grænseoverskridende jobformidling mellem jobcentrene og fagforeningen 3F i Region Sønderjylland. 

I Aabenraa, Sønderborg og Tønder rådgiver Eures-vejlederne alle som ønsker at søge et job i Tyskland. Derudover hjælpes tyske virksomheder med at rekruttere kvalificeret arbejdskraft fra det lokale danske arbejsmarked.

Målsætningen er at matche stillinger, som er vanskelige at udfylde med jobsøgende på tværs af grænsen.

Det danske Eures-t netværk udgør et vigtigt og kompetent kontaktsted indenfor arbejdsformidlingen, både for arbejdstagere, arbejdsgivere og Eures-t vejlederne på den tyske side af grænsen.

 

EURES Sønderjylland-Schleswig vil med dette websted give offentligheden bedre adgang til informationer og links omkring grænseoverskridende jobformidling.

Hjemmesidens indhold er udelukkende til generelle informationsformål og er ikke juridisk bindende. Informationerne er blevet undersøgt til vores bedste viden, erstatter dog på ingen måde en individuel og detaljeret rådgivning.

Vi påtager os intet ansvar for andre tilkyttede eksterne websteder og deres indhold, som et link på vores hjemmeside kunne føre til. Kun de respektive organistioner kan foretage en bindende erklæring om informationernes nøjagtighed og gyldighed.

Vi tilstæber så vidt muligt at mindske forstyrrelser forårsaget af tekniske problemr og påtager os intet ansvar for sådanne ulemper, der måtte opstå som følge af brugen af dette websted eller andre tilknyttede eksterne websteder.

EURES Sønderjylland-Schleswig bestræber sig på, at hjemmesiden og funktionerne herpå stilles til rådighed uden afbrydelse, samt at oplysningerne er korrekte og ajourførte. Der gives dog ingen garanti herfor. Vi forbeholder os ændringer til enhver tid.

 

 

Sidst opdateret 18.04.2019

Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

Fandt du siden nyttig?

Diese Webseite wird durch die Europäische Kommission finanziert. Denne hjemmeside finansieres af EU-Kommissionen.